Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Therese - 22 januari 2011 19:30

Vi var ut en sväng kring 15-tiden, gick förbi Lundström och där höll dom på att grilla korv. Vi stannade ett tag,ungarna fick leka,åka bob/pulka, gräva i snöhögen mm. Isaac han sov hela tiden vi var ute, gick även förbi OK och hyrde Inception, alla säger att den är bra! Hoppas, för den är 3 tim lång...

Fredde har fortsatt att slipa bänken så imorgon blir de kanske att börja måla den.

Och barnsoffan är som ganska klar, ska bara bygga ihop den  ....


Isaac har blivit snorig,är de från sprutorna eller??

Hoppas att de bara är en liten förkylning...


Nu ska jag äta en väldigt sen middag, Flygande jakob! Mums...

Sen blir de film och snacks...


Ha en bra kväll!!

Av Therese - 22 januari 2011 09:50

Igår var vi och handlade på morgonen, och när vi är på väg in till stan så har de just varit en olycka mellan en personbil och lastbil, i Kopparnäs. Bilen var ganska demolerad om jag så säger...ursch va hemskt, killen som körde var 20år. Hoppas de går bra för han...


Sen fick vi främmande av Isa och Silas, de var roligt för barnen att busa lite. Vi mammor var väl inte de piggaste,Isa förkyld och jag var bara trött. Dom var några timmar iaf sen for dom hem strax före 16 tiden, skulle hem och börja med middagen.. Vi ska hälsa på dom till veckan hade jag tänkt.

Jag var för trött för att ens tänka på middag, så jag åt rester, korvsoppa! Till Fredde förberede jag korv och makaroner, vilken fredagsmiddag men jag orka inte.


Sen efter de gjorde vi inte så mkt, eller jag fick nå il och började monterade isär bänken från hallen som jag ska slipa och måla om, vi hjälptes åt alla, leo fick skruva & spika,fredde fick ta isär och jag började slipa, gud va skoj de är.Har låna mammas handslip, den gick bra! men man hade ju darrhand hella kvällen,haha!

Så idag skulle fredde in till jobbet ett tag och efter de ska han förbi Beijer el Laitis för att köpa sandpapper och träpluggar,samt kolla på en ny dammsugare (centraldammsugare), våran har nog gjort sitt, eller de är bara handtaget som har gått sönder. Och jag vet inte om man måste byta allt med slang å hela kitet eller om man bara kan köpa handtaget. De lär vi ju se...


Aja men vi såg lite film och sen fick vi och la oss, Isaac har varit lite smågnällig inatt, men man har ändå lyckats sova några timmar!

Vi har tagit sovmorgon till 9 idag, skönt! Isaac är lite snorig och gnällig ännu, så få se vad vi gör resten av dagen...hade varit skönt att gå ut en stund. Leo skulle behöva få leka av sig lite. Nä nu ska jag gå och lägga Isaac sen blir de väl att stoppa igång en tvättmaskin och plocka undan.


  

  

  

Så här har leo myst hela morgonen framför teven, i en skokartong!

  

Och här har vi en glad Isaac!


Ha en bra dag alla...



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här kan ni följa mig och mina underbara pojkar Leo -08 & Isaac -10...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards